Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@10:09:19 GMT

هر شخص، چند وطن می‌تواند داشته باشد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۱۴۸۳

هر شخص، چند وطن می‌تواند داشته باشد؟

به گزارش همشهری آنلاین، متن پرسش و پاسخ آن حضرت به شرح ذیل است:

سوال: یک شخص، چند وطن می‌تواند داشته باشد؟

جواب: داشتن دو یا سه وطن برای یک شخص بلامانع است . بنابراین کسی که در دو محلّ زندگی می‌کند ـ مثلا شش ماه در شهری و شش ماه دیگر در شهر دیگری می‌ماند ـ هر دو مکان ، وطن اوست. و همچنین است اگر بیشتر از دو محلّ برای زندگی خود اختیار کرده باشد؛ به طوری که عرفآ گفته شود آن‌جا محلّ و مسکن دائمی اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: سایت اطلاع رسانی آیت الله العظمی وحید خراسانی

کد خبر 601733 برچسب‌ها آیت الله وحید خراسانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آیت الله وحید خراسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۱۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این اکتشاف می تواند نشانگرهای مشترک جدیدی برای افسردگی و بیماری های قلبی فراهم کند که به توسعه درمان هایی برای هر دو بیماری منجر شود.

هر دو بیماری مذکور مشکلاتی برای سلامت در جهان به حساب می آیند. طبق تخمین های اولیه ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان از افسردگی رنج می برند و از سوی دیگر ۶۲۰ میلیون نفر به بیماری های قلبی مبتلا هستند. برای مدت های طولانی تخمین زده می شد عوامل دخیل در سبک زندگی دلایل اصلی ارتباط میان این دو بیماری هستند. سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، ورزش نکردن و تغذیه نامناسب دلیل اصلی هر دو بیماری تلقی می شدند.

مولفان پژوهش جدید یک ماژول ژنی را به عنوان گروهی از ژن ها تعریف کرده اند که الگوی بیان مشابهی در شرایط مختلف دارند و به همین دلیل از لحاظ عملکرد مرتبط هستند.

بینیشا میشرا محقق دانشگاه تامپر در فنلاند در این باره می گوید: ما پروفایل بیان ژنی در نمونه خون افراد مبتلا به افسردگی و بیماری های قلبی را رصد کردیم و ۲۵۶ ژن در یک ماژول ژنی یافتیم که بیان آنها در سطح بالاتر یا پایین تر از متوسط، افراد را در معرض خطر ابتلا به هر دو بیماری قرار می دهد.

این تحقیق براساس پژوهش جوانان فنلاندی(YFS) انجام شده که عوامل ریسک ابتلا به بیماری های قلبی از کودکی تا بزرگسالی را بررسی می کند. این تحقیق در سال ۱۹۸۰ میلادی با حضور ۳۵۹۶ کودک و نوجوان ۳تا۱۸ ساله آغاز شد. محققان الگوریتمی را به کار گرفتند و با استفاده از داده های جمع آوری شده ۲۲ ماژول ژنی از خوشه بندی سلسله مراتبی ماتریس عدم تشابه کشف کردند که حاوی ۱۴ تا ۱۰۳۶۷ ژن مرتبط بودند.

نتایج تحقیق نشان داد یک ماژول ژنی به نام darkred با ۲۵۶ ژن ارتباط زیادی با هر دو بیماری دارد. این تحقیق در ژورنالFrontiers of Psychiatry منتشر شده است.

کد خبر 6098098 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • عکس| تصویری از برادرزاده مایکل جکسون درحال بازی در نقش او
  • (تصاویر) سیلی برای زندگی!
  • بیمار مرگ مغزی به ۴ نفر زندگی دوباره بخشید
  • عکس‌| لذت زندگی، با پسر بوکسور معروف!
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • ویدیوی جالب آقای خواننده در کنار عشق زندگی‌اش!